Sitsipelle

Meillä oli lauantaina ainejärjestön sitsit, jotka on aina ollu yhdet vuoden parhaimmista bileistä. Oltiin V:n kanssa ovelia ja tehtiin älyttömän hyvää ruokaa (tagliatellepastaa kerma-valkoviini-broileri-tomaatti-herkkusienikastikkeella) ennen sitsejä. Ja juotiin emu-viiniä ! Onneksi tehtiin, koska ei se ruoka nyt taaskaan oikein säväyttänyt tai kutkuttanut makuhermoja. Jälkkärinä tarjoiltu piparitiramisu oli esimerkiksi niin hirveää, että meidän seurassa istunut viime vuoden fuksityttö meinasi oksentaa sitä maistettuaan...
Meitä selvästi V:n kanssa vainoaa jokin kirous, kun meidät oli TAAS sijoitettu pöydän päähän. Tällä kertaa vielä kaiken lisäksi ihan eri puolelle salia kuin kaikki muut meidän vuosikurssin opiskelijat. Ei tietääksemme olla tehty mitään ansaitaksemme kyseiset plassaukset, mutta pidettiin kyllä huoli siitä että mielipiteemme tuli kaikkien tietouteen. Törkeyksien huutelu sekä yleinen älämölö ja häsellys saattoivat aiheuttaa myös sen, että V:n toivoessa laulua sai hän erään vanhemman opiskelijaneidon heittämään itseään lusikalla. Ei onneksi tällä kertaa osunut.

V muisti huolehtia myös riittävästä vedenjuonnista.
Mua vastapäätä istunut herrasmies päätti kadota lähes koko pääruuan ajaksi jonnekin teille tietämättömille. Sivistyneinä neiteinä sabotoimme hänen laulukirjaansa ilkeyksillä, kaadoimme viinat herran vesilasiin ja joimme hänelle tarkoitetut punaviinit. Pääruuan aikana saimme muuten nauttia siperialaisten naisten esittämästä steppaus-burleskishowsta aitiopaikoilta. Alkuruuan aikana opiskelijakollegamme esitti meille kitaran säestyksellä omia tuotoksiaan.

Jatkoille siirryttäessä useampi kuin moni oli kiitettävässä sitsikunnossa. Tanssilattialla ei onneksi ollut ahdasta, tosin tanssia häiritsi hetkittäin muiden muuvien seurailu ja niille nauraminen. 
Huomatkaa muuten meidän täysin S&B -tyyliset mekot ! Jos mulla olisi vielä ollut ruskea tukka, oltais menty ihan täydestä.


Jatkoilla kävi kääntymässä myös poikaystävä-V, joten saatiin se valjastettua valokuvaajaksi. Yksikään kuva ei tosin onnistunut, kiitos joko poikaystävä-V:n vakaan kuvauskäden tai ystävämme T:n kuvaanpääsy-yritysten. Noh, eipä tuo haittaa, onpahan menoa ja meininkiä !

Ei kommentteja: