Something new

Voisin kirjoittaa tän postauksen miljoonasta eri asiasta: mun uudesta kämpästä, tänään saamastani uudesta kaverista E:stä tai vaikkapa tänään ostamistani juoksuhanskoista. Ehkäpä nyt kuitenkin something new liittyy kuitenkin uuteen kotikaupunkiini. En ole koskaan asunut kaupungissa, missä on joki, joten E:n tapaamisen jälkeen kipitin reippaasti asunnolleni, puin päälle tuhat kerrosta vaatteita ja kävelin takaisin joelle järkkärin kanssa.Täällä on vanha tuomiokirkko, minne meinaan mennä heti kun siihen saan hyvän syyn (eli ensimmäisen vieraan...)
Uppsala Universitetin Statsvetenskapliga Institution, olkaapas hyvät ! Maanantaina meen sisälle ilmottautumaan ruotsinkurssille ja noutamaan lopullisen lukkarin, tiistaina alkaa luennot. Jänskää... Mun asunnolta on valtsikalle 400m, eli ihan naapurissa !


Tapasin E:n tänään tossa Spegelnin edessä, mikä on leffateatteri. Pitääkin käydä testaamassa, vaikka mennä kattomaan Les Miserables sinne kun nyt kevään aikana tulee hirveesti kaikkia leffoja mitkä mua kiinnostais.
Kiipesin taas Uppsalan linnalle. Sisällä oli jotkut pippalot, kun ikkunoista näkyi jousikvartetto, valkoisiin pukeutunut kokki ja iltapuvuissa liihottavia leidejä ruokasalissa kristallikruunujen loisteessa. Mäkin haluun... Kahden tunnin kävelylenkki pirteässä pakkasessa teki hyvää, huomenna on taas lenkkipäivä. SATSilla meen käymään maanantaina, en usko että mun PT (tai paikan pomo) on sunnuntaina paikalla. Tän päivän reissun tuloksena jäässä oleva letin pää ja kirkkaanpunaiset posket.
Huomenna treffaan toisen HYY:stä tulleen tytön iltapäivällä. Käydään varmaan tutkiskelemassa kaupunkia vähän lisää, maanantaina meinaan mennä junaradan toiselle puolelle !

Ei kommentteja: