Street


Tänään oon käpsytellyt taas katuja eestaas. Tänään oli tuplaluento, ensimmäisellä paukutettiin läpi 150 vuotta Ruotsin poliittista historiaa, toisella käytiin sitten läpi Ruotsin parlamentarismia. Jenkkivaihtarit olivat ihan kauhusta kankeita kun opettaja kertoi vassareista ja sosiaalidemokraateista. Eikä mennyt kyllä niille ihan jakeluun monipuoluejärjestelmäkään...

Kävin tänään myös myymässä sieluni SATSille. Oon vannottanut, etten ikinä liity kyseisen salin asiakkaaksi. Seuraavaksi löydän itseni varmaan LesMills BodyPump -ohjaajana mikin takaa... 
Luulin, ettei SATSin aspavastaavaa kuumempaa miestä vaan voi löytyä, mutta olinpas väärässä. Mun PT, Johan oli noin 1000x kuumempi. Odotan enemmän kuin innolla yhteisiä treenikertoja, ei tarvii montaa kertaa miettiä lähdenkö salille vain jäänkö nukkumaan.


Tänään testattiin M:n kanssa Norrlands nation. Toivottavasti tästä jokailtaisesta ulkonasyömisestä ei tuu meille tapa tai ollaan pulassa! 


Piipahdettiin vielä Stockholmsin torstaiklubia edeltäneessä loungessa yksillä. Paikka oli jo loungen aikana tupaten täynnä porukkaa. Kun puoli yhdeksältä lähdettiin kotia kohti (klubi alkoi 21:00), kiersi jono koko ison nation-rakennuksen ympäri ja jatkui vielä reilun kahden korttelin matkan kadulla.

Loppuun vielä piristävää lounge-seuraa Stockholmsilta:


Mushuhan se siellä !

Ei kommentteja: