The view from hereNäkymä mun asunnon ikkunasta tänään yhden aikaan. Pikkuiset koululaispojat leikkii kirkkistä pihalla. Naureskelin hetken niiden huonoille piiloille, toi sinitakkinenkin oli kyykyssä ton oven edessä... Dude...


Tänään ylitin toistamiseen junaradan, enkä vaan voi käsittää miten erilainen kaupunki siellä on. Muuttuu kokonaan joksikin Vantaan lähiöksi. Norby, missä M asuu, on puolestaan suoraan Espoosta. Hassua. Käväisin SATSilla kyselemässä paikan pomon ja korttini perään, mutta koska se ei ollut paikalla pamahti kanssani keskustelemaan sitten ehkä maailman kuumin aspavastaava. Siinä katosi sitten tältä tytöltä puhekyky kokonaan, kun ainoa asia mitä pystyin ajattelemaan oli se, miten hyvältä se näyttää ilman paitaa. Eihyvääpäivää.

Käytiin tänään testaamassa fika Värmlands nationilla. Oli aika outoa, mutta ehkä siihen tottuu. Tosin sekin, että oltiin M:n kanssa vielä ihan pihalla kaikesta saattoi vaikuttaa asiaan.
Illalla käytiin syömässä Smålands nationilla. Siellä alkoi illalla vielä international pub quiz, mihin tuli muitakin vaihtareita. Sattumalta meidän pöytään istahti neljä politiikan tutkimuksen vaihtaria, joten sain uusia opiskelukavereita. Kivaa !Ei kommentteja: