Erilainen pääsiäinen

Toivottavasti kaikilla on ollut suklaantäyteinen ja herkkupitoinen pääsiäinen ja ootte syöneet munkin edestä. Vietin vähän erilaista pääsiäistä Uppsalassa. Muu perhe on Savonlinnassa mummin herkkuruokien kimpussa, mun ruokavalio on näyttänyt aikalailla koko pääsiäisen tältä:Iltapala ja välipala on samat, toi vasen alakulma. Pitää kyllä myöntää, että perjantain tappotreenien päätteeksi sain Johanilta luvan herkutella lauantaina välipalalla. Kaupassa teki suunnattomasti mieli jätskiä, niin tarttui sitten mukaan B&J:n Witch-jäätelö. Oijoi kun oli hyvää !

Torstai-illan vietin SH'BAM-tunnilla kahdestaan ohjaajan kanssa. Aluksi olin tietysti ihan paniikissa, mutta se osoittuikin ihan huippumahtavaksi tunniksi ! Iso sali meillä kahdella pelkästään käytössä, laitettiin "mysig"-valaistus ja vaan tanssittiin. Ihan mahtavaa ! Jokaisen biisin jälkeen heiteltiin high fiveja ja tunnin lopuksi ohjaaja tuli oikein halaamaan mua ja kiitti, kun sillä oli ollut mun kanssa niin hauskaa. Tykkään hirveesti näiden ruotsalaisten asenteesta !

Perjantaina käväisin iltapäivällä treenaamassa tervehtyneen Johanin kanssa. Circuit-treeniä täydet 55 minuuttia, superlyhyillä tauoilla. Liikkeiden välissä oli aina 6 sekunnin tauko jonka aikana piti ehtiä seuraavaan alkuasentoon ja paikkaan, ja kierrosten välillä oli minuutin tauot. Ei me tehty kuin kolme kiekkaa, mutta liikeajat kasvoi 30 - 40 - 50 sekuntiin ja jokainen liike oli kokovartaloliike kropan omalla painolla. Liikkeitä oli 8 erilaista, ja jokaisen välissä tehtiin vielä kierroksesta riippuen jotain tiettyä liikettä (istumaannousut, askelkyykyt, punnerrus-selkäyhdistelmä) eli yhteensä 16 liikettä/kierros. Kuolemaahan siinä tehtiin... Viimeisen kierroksen jälkeen makasin vatsallani salin lattialla ja hoin "jag dör". Ja mitä tekee Johan. Sanoo, että 30 sekuntia vikoihin nopeisiin intervalleihin, ylös lattialta, tehdään loppuun burpee-sarja. Suustani parahti tiukka "ABSOLUT INTE". Johan nauraa, sanoo, että "ylös nyt vaan, ne on nopeesti ohi. 8 kiekkaa, 20 sekuntia burpees, 10s lepoa." Kitisen minkä kerkeän, koska sykkeet oli edelleenkin sen 2000000 ja mun oli vaikea hengittää. "Pitääkö mennä lattialle asti?" "No ei me nyt nössöilemään ruveta. Alkaa NYT!" Ja mullahan oli siis ikävä sitä, kun se oli alkuviikon kipeenä... Ja kiitos lopun burpee-intervallien, mulla on nyt polvet taas aivan mustelmilla.

Lauantaina aamulenkin jälkeen kävin kaupungilla ostoksilla. Mukaan tarttui pari kuukautta himoitsemani lippis BHD:n varalle ja loppukevään kurssikirjat.


 

Nyt nakkaan nassuun vielä iltapalarahkat ja lueskelen kirjaa ennen nukkumaanmenoa. Ihanaa lukea välillä muutakin kuin tenttikirjoja ! Huomisaamuna luvassa taas aamuaerobinen, illalla aattelin mennä testaamaan BodyCombatin. Huomenna alkaa muuten huhtikuu, joten luvassa on maaliskuun treeniraportti :)

2 kommenttia:

tiiaelina kirjoitti...

Tsemppii!
Ens pääsiäinen saattaakin olla jo ihan erilainen :)
mä oon muuten jo hetki sitten eksyny kans tänne blogimaailmaan et jos kiinnostaa käydä kattoo :)

http://believeingoodlife.blogspot.fi/

Pihlis kirjoitti...

joo, täs käy kuitenkin niin et hurahdan tähän fitnessiin niin pahasti että jää herkut kokonaan mun ruokavaliosta pois :DD pääsiäisenä tosin sais ehkä syödä yhden suklaamunan ;)

hei jee mahtia ! ryhdynkin ahkeraksi seuraajaksi :)