Naistenpäivää

Bra kvinnodagen allihopa !

Uppsalassa paistaa aurinko siniseltä taivaalta, vaan muutama pilvenhattara havaittavissa siellä täällä. Aamulla heräsin silmiin paistavaan aurinkoon.


Oon nukkunut pari yötä huonommin, kun alaselkä oireilee aika pahasti. Ei tiedetä, onko sieltä hajonnut jotain vai onko se vaan rasittunut kun isoista painoista. Nyt kuitenkin jatkuvasti valvotaan sitä liikkeissä ja osassa Johan painaa sitä suoraksi. Liikkeiden aikana ei saisi tuntua yhtään kipua, eikä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta tunnukaan. Pahinta on istuminen, mikä aiheuttaa suunnattoman vihlomisen tunteen alaselkään. Sovittiin nyt, että pari viikkoa tarkkaillaan ja jos ei lähde paranemaan niin sitten kipitän lääkäriin. 

Koko viikon on paistanut aurinko ! Hirveen lämmin täällä ei silti oo, nollan molemmin puolin koko ajan. Mutta oon jo siirtynyt kokonaan conssukauteen, ootan vaan ballerina-aikaa ! Kevätkevät tule jo !


Tällä hetkellä mun ruokavalio koostuu aika lailla superruokaisista salaateista. Johanin mukaan mun pitää saada tarpeeks energiaa että jaksan treenata ja lihakset saa tarpeeks ravintoa, mutta oon maailman laiskin kokki. Siksi yleensä tyydyn syömään salaatteja joko kahviloissa tai sitten haen kaupasta kotiin. Niinkuin tein tänään treenin jälkeen.


Nomnom. You name it, this salad has it. Jäävuorisalaattia, rucolaa, kirsikkatomaatteja. Aurinkokuivattuja tomaatteja, krutonkeja, maissia. Katkarapuja, jokirapuja, kananmuna. Mozzarellapalloja, bulguria.

Huomenna suuntaan taas viikonlopuksi Suomeen. Onneksi seuraava reissu on sitten vasta huhtikuun puolivälissä, alkaa pikkasen kyrpiä tää jatkuva eestaas ravaaminen. Luvassa on ainakin dansapausaa V:n kanssa, salitreeniä ja kynsihuoltoa. Unohtamatta tietenkään äidin herkkuruokia ja hammaslääkäriä...

2 kommenttia:

tiiaelina kirjoitti...

omnom tuo salaatti!
tuli nälkä :D

Pihlis kirjoitti...

joo se oli niin hyvää, että on ehkä pakko tiistaina hakee samanlainen :D