Blogihiljaisuus

Ohhoh, blogihiljaisuuteni on vaan jatkunut ja jatkunut. Jostain syystä oon ollut viimeiset viikot niin kiireinen, että tekstin kirjoittaminen - tai kuvien lataaminen - on tuntunut ihan ylitsepääsemättömän hankalalta. Varsinkin, kun viime viikot on ollut niin paljon ohjelmaa, menoa ja meininkiä, että kuvia on kertynyt koneelle niin kameran kuin puhelimenkin muistista.

Tänään ajastelen tälle ja ensi viikolle teille kunnon kuvakollaasipäivitykset kuluneista viikoista, joita voitte sitten ihastella. Tänään pitää nimittäin mennä ajoissa nukkumaan, että jaksaa taas aamusta pinkaista salille aerobista pakertamaan ennen kirjastoon linnoittautumista.

Mutta mitäs mä nyt oon tässä toukokuussa sitten puuhaillut !


Treenannut, yllättäen... Treenipostausta luvassa loppuviikosta, hirmusesti kaikkee uutta ja ihmeellistä treenin ja dieetin saralla!


Tässä asussa noudin pikkusiskon lentokentältä


Eihän pikkusiskokaan helpolla päässyt, kun heti toisena päivänä raahasin sen mukanani salille treenaamaan aerobista. Kun pikkusisko kirosi mut ja mun PT:n maanrakoon, sain ite mielettömät kiksit tunnin tappopyöräilystä intervalleina. Sisko kitisi minkä kerkesi, mutta myönsi sitten pari tuntia treenin jälkeen että "oli ihan hyvä idis treenata".


Turisteillut pikkusiskon kanssa Uppsalassa ja Tukholmassa, sekä Sigtunassa, Ruotsin vanhimmassa kaupungissa !


syönyt sydämeni kyllyydestä tuoreita marjoja...


Nauttinut auringosta ja lämmöstä Fyriså:n rannalla.Sekä pikkusiskon seurasta <3 Vaikka välillä otetaankin kunnolla yhteen eikä kestetä toistemme naamoja, on se silti tosi ihana ja mulla on sitä ikävä.


Sitten kävästiin Suomessa ja leikeltiin hiuksiin entistä lyhyempi malli, käytiin hammaslääkärissä hakemassa lisää metallia suuhun ja äitienpäivälounaalla ravintolassa, missä en sitten loppupeleissä saanut syödä muuta kuin pääruuan. Ja sekin jouduttiin muokkaamaan ja söin siitä puolet. Niin, ja vietin mä laatuaikaa V:n kanssa.


Sitten käytiin M:n kanssa turisteilemassa superlämpimässä ja aurinkoisessa Oslossa !Ja ollaan reippaasti istuttu luennoilla ja semmoissa. Siis reippaasti, koska niitä tosiaan on vaan se 1 semma ja 1 luento viikossa... Taustalla kuumismaikka.

Ei kommentteja: