Matkakuumeilua

Kuukausi sitten palasin edellisestä reissusta, mutta nyt jo matkajalka vipattaa suunnattomasti taas jonnekin päin maapalloa. Lisäksi kun isoäiti päätti kartuttaa tämän tytön matkakassaa sievoisella summalla, alkoi seuraavien reissujen suunnittelu jo tuntua ihan ajankohtaiselta !

Syksyllä haluan perioditauolla suunnata jonnekin Eurooppaan. Vielä en tiedä minne, mutta vaihtoehtoja kyllä riittää. Matkaseurastakaan ei ole niinkään varmuutta. E lähtee syksyksi vaihtoon Englantiin, joten siellä voisin vierailla. Tosin saarivaltiossa on tullut visiteerattua nyt useampaan otteeseen, ja reilasinkin siellä yhden kuukauden pari vuotta takaperin, joten ehkä vaihtelu virkistäisi. Jos en saa matkaseuraa muuten, niin suuntaan sinne kielikylpyyn. Muuten mua innostais tällä hetkellä kaupunkilomakohteina Dublin, Lissabon, Bryssel, Reykjavik ja Luxemburg. Joten kaikki vapaaehtoiset perioditauolla matkaajat tassua ilmaan !

Toinen reissu mikä mulla nyt suunnattomasti kutkuttaa mieltä on joululomareissu. Koska aion kandini syksyllä kyhätä kasaan, haluan myös palkita itseni suunnattomasta urakasta suuntaamalla jonnekin kauas. Ongelma on vaan kenen kanssa ja minne. H ei matkaseurakseni pysty lähtemään opiskelijabudjetin takia, ja muita ehdokkaita kartoitan tällä hetkellä. En ihan ketä tahansa jaksa katsoa viikkoa tai kahta, joten kuka vaan ei kelpaa. Itsekseen on vähän tylsä matkustella, nimimerkillä 3 viikkoa yksin reilannut.

Mihin sitten haluan ! Joko:
Balille & Singaporeen

tai sitten:Washington DC !

Kaksi aika erilaista kohdetta, ja veikkaankin että lopullinen kohde määrittyy sitten matkaseuran toiveiden perusteella. Itselläni molemmat ovat matkalistan kärjessä, mutta en osaa päättää kumpaan haluan. Toisaalta joulu-tammikuussa olisi kiva reissata lämpöön, mutta samaan aikaan muistelen sitä, ettei minulla ihan aina ole varaa lähteä kaupunkilomailemaan jenkkeihin. Tai varaa lähteä törsäämään jenkkien outlet-myymälöihin...

IAF, SINÄ JOKA HALUAT REISSATA KANSSANI: OTA YHTEYTTÄ ! Etsitään matkaseuraa tositarkoituksella <3

2 kommenttia:

hanna kirjoitti...

meenpä tästä ostamaan arvan...

Pihlis kirjoitti...

mene ! haluan sun kanssa reissuun