Keijuilua ja armotonta pänttäystä


Eilen sain vetää pitkästä aikaa jalkaan punaiset haalarini, joita olinkin Uppsalassa asustaessani kaivannut jonkin verran. Merkkejä on kertynyt jo ihan kiitettävä määrä, mutta lisäähän niitä oli taas hankittava. Siksi suunnattiin V:n kanssa Sivuaineapproon, mistä on tullut meidän jokasyksyinen perinne. 


Sivuaineapprossa muista approista poiketen juomien määrä ei lisäänny sitä mukaan, monettako kertaa osallistut. Joka kerta siis tytöillä 5 ja pojilla 6 juomaa. Kivaa sinänsä, kun ei oo kiire mihinkään. Toista se on parin viikon päästä Limeksen approssa, kun tän tytön pitäisi tohtoria suorittaessa kiskoa naamaan 16 juomaa ennen kl 24.Tivoli-jatkoilla esiintyi Joku Paikallinen Bändi. Sitä ennen oltiin ehditty tanssahdella sekä vältellä kuuluisaa "ystävätärtä", jonka kohtaamiselta onneksi pelastauduimme vakoojantaitojeni ansiosta. Voin sanoa, että ahtaalla tanssilattialla se ei ollut ihan helpoin homma yrittää pysytellä piilossa yhdeltä ihmiseltä. Lisäksi kohtasimme minuakin (!!!!!) lyhyemmän järkkärin, jolla oli muuhun vartaloon nähden suuri hauis, mutta sitten taas pienemmät hartiat kun mulla. V sai ihan hysteerisen naurukohtauksen järkkärin nähdessään, hyvä ettei tukehtunut.


Tanssahdeltuamme villisti niin dj:n kuin bändinkin tahtiin päätimme suunnata kuitenkin ajoissa kotiin. Bändin J. Karjalainen -potpuri vähän latisti tunnelman, ja siinä vaiheessa kun ilmoille kajahti Ukkometso niin näille tytöille riitti. Isot vesilasit naamaan ja vessan kautta narikkaan. Hikisiä, mutta tyytyväisiä tyttöjä.


Tänään onkin sitten istuttu silmät ristissä (ja kiinni) Kaisassa nenä kiinni kirjassa. Huomenna aamulla on tedari, johon lukeminen ei nyt ihan mennyt putkeen. Koko viikko on ollut täynnä DL:iä ja tenttiinlukemista, ja kaikkea ei vaan ole ehtinyt kun on pitänyt myös käydä liikkumassa. Okei, myönnettäköön, että mun priorisointi näiden asioiden suhteen ei myöskään ehkä ollut ihan kohdallaan. Kotiin yliopistolta tai salilta tullessani olisin voinut lukea tenttiin, mutta sen sijaan mm. ompelin haalarimerkkejä, tyhjensin digiboksia ja kirjoittelin blogipostauksia. Eli (ehkä) ihan oma vika....

Ei kommentteja: