Syyskuun suosikit

Syyskuun viimeinen päivä. Huomenna alkaa lokakuu, ja ajattelin viettää sen kokonaan herkuttomalla ! Mulla on marraskuussa edessä seuraava Inbody-mittaus, ja kovasti haluaisin että tulokset ois viime kertaa parempia. Tavoitteisiinhan on vielä matkaa ;) Joten edistääkseni tavoitteitani, ja ottamalla nyt takaisin vähän plörinäksi menneen loppukuun, ajattelin siis viettää herkuttoman lokakuun !

Syyskuussa oli kuitenkin paaaaljon hyvää ja ihanaa (esim. Cheek, liput 1D:n keikalle, läpi mennyt metsku ja tieto JT:n Suomen-visiitistä !!!), joten oon nyt ihan fiiliksissä ja onnellisena siirtymässä lokakuun puolelle. Nyt onkin sitten hyvä aika koota yhteen syyskuun lempparit.

Kynsilakka: 
Essien Pink Diamond


Laukku: 
Longchampin Roseau Stockmann 150v. juhlavärissä. Tähän tilaihmeeseen mahtuu niin luentopaperit, kannettava kuin eväätkin. Eikä mikään mee ryppyyn !


Sisustusesine: 
Ikuinen syksyn & talven lemppari, Tuplakupla.


Kosmetiikkatuote: 
Isadoran Matte Chocolates -luomiväripaletti. Mun bailulookiin kuuluu aina ruskea luomiväri, ja tää mattasetti sopii mun mielestä paremmin myös muuhunkin kuin party-käyttöön.


Vaate: 
Zaran farkut. Heräteostos kesältä, kun olin H:n kanssa kiertelemässä. Tällä hetkellä ainoat edes melkein-istuvat farkut, jotka nekin alkaa jo lörpöttää ja roikkua päällä. First world problems ?


Asuste: 
DinSkosta kotiuttamani mustat tolppakorkonilkkurit. Nämä kaunokaiset aiheutti mulle Tallinnan-reissulla jumalattomat rakot varpaisiin, mutta on kyllä sen arvoiset. Jatkossa voisin ajaa korkkarit sisään ennen pidempiä kävelyrupeamia.


Biisi: 
Viimeiset pari viikkoa oon luukuttanut jatkuvalla syötöllä Kuka muu muka -albumia, erityisesti biisejä Kuka muu muka ja Profeetat sekä Ota mut kiinni. Sitä ennen luureissa soi repeatilla 1D:n Kiss You ja She's Not Afraid. Mut jos yks pitää valita, päädyn valitsemaan Cheekin Ota mut kiinni. 


Matkakohde: 
Koska en muualle syyskuussa reissannut, niin Tallinna. Matkaseura oli ainakin paras.

Kuva H:n blogista

Ruoka: 
Täällä mainitsemani suklaaprotskuletut.

Lehti: 
Oon nyt vihdoin ja viimein päässyt taas paperi-Hesarin makuun reilun puolen vuoden tauon jälkeen. Mikään ei voita sitä, kun aamulla istuu olkkarin matolla risti-istunnassa puurolautasen kanssa ja lukee Hesaria. Elämähän vois olla helpompaa, jos tän tekis ruokapöydän ääressä...

Tuoksu: 
Hilfigerin Tommy Girl. Alkaa vihdoin vedellä viimeisiään !


Vapaa-aika: 
Syyskuussa parasta on kyllä ollut rojahtaa sohvalle onepiece päällä, laittaa kynttilät palamaan (ja tulpis päälle), ja tyhjentää digiboksia ison teekupin kanssa.

Sanonta: 

3 kommenttia:

hanna kirjoitti...

Onepiece kummittelee vieläkin.. Mä löysin J:n protskujauhepussit, mut ne oli kaikki lopussa lukuunottamatta cappuccinonoo, joka haisi ihan oksennukselta. Mut se laitto tilaukseen suklaabrowniee ja peanut butterii ni mäki pääsen koht testaa noit lettui 8-)

hanna kirjoitti...

Anteeks siis kaputziinoo piti sanomani

Pihlis kirjoitti...

onneks se kummittelee vaan täällä kotona, enkä harrasta yleisillä paikoilla käppäilyä se päällä (paitsi nyt pikakauppareissuja näköjään)

suklaabrowniella ja peanut butterilla tulee muuten varmaan superhyvää ! mistä tilasitte ?