Uniforms everywhere

Täällä on nyt sellainen super-Pihlis, ettei mitään rajaa. Joskus sitä osaa yllättää niin itsensä kuin ystävänsäkin. Nyt vihdoin tuntuu, että oon saanut opiskeluista kiinni (näin öö yli vuoden laiskottelun jälkeen?) ja oon viimeisen vajaan viikon aikana saanut enemmän aikaan kuin koko syksyn aikana yhteensä. No en ehkä ihan, mutta melkein.

Reippauteen ja ahkeruuteen sekä siinä sivussa superiuteen ei tietenkään vaikuta millään tavalla tämä:


Torstaina aloitettiin H:n kanssa kesään asti jatkuvat strategia-opinnot Santahaminassa. Voi pojat ! Ja siis nimenomaan voi pojat. Voitteko kuvitella sitä onnea ja autuutta mikä mut valtasi isossa pääauditoriossa, missä päätettiin H:n kanssa istahtaa, luonnollisesti, keskelle salia.


Kuten sanoin, tästä kadettimäärästä ja komeudesta innostuneena mussa onkin ollut virtaa kuin pienessä duracell-pupussa opiskeluhommien suhteen. Perjantaina ja lauantaina vietin kaiken kalenterissa vapaana olleen ajan Kaisassa tai Allussa naputtaen kandia. Ja samoin tänään. Harvoin on yhtä helppoa herätä pimeänä ja kylmänä maanantai-aamuna kello 6:30 viiden tunnin yöunien jälkeen. Tai luennon jälkeen suunnata suoraan kirjastoon ja istua peppu tiukasti penkissä viiteen asti raivokkaasti näppistä naputtaen. Mutta jostain se motivaatio yhtäkkiä löytyi. Siihen vaadittiin ainoastaan 160 kappaletta univormupukuisia miehiä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kadetit on kuumia! Mies univormussa ei kaipaa selityksiä! :D Olisko kyseessä sarkajuhlat maaliskuussa? Ihan huippu pippalot, itse olin siellä kolme vuotta sitten ja ihan ikimuistoinen ilta <3 kannattaa nyt vaan hankkia kutsu keinoja kaihtamatta!:D

Pihlis kirjoitti...

ooh, pitänee nyt pistää töpinäksi ja valkata parhaat päältä ;)

Veeris kirjoitti...

Kade.

Pihlis kirjoitti...

katkera ?