Joulunajan kuvakollaasi


1-2. Näin pirteänä poistuin Allusta torstaina 19.12. klo 18:32 palautettuani viimeisenkin MPKK:lle lähteneen kurssityön tältä vuodelta. Mielettömiä tuuletuksia havaittavissa. 
3-4. Mielettömiä tuuletuksia pystyikin sitten bongaamaan illalla Kallesta, johon suuntasimme V:n kanssa viettämään iltaa. Itsekin villiinnyin ja join peräti lasillisen viiniä. Ja villejä tanssimuuveja sitten bongailtiinkin tanssilattialta. Samoin villejä väistelyliikkeitä kun paettiin creepyjä miehiä. Ja villejä muuveja oli bongattavissa myös seuraavana aamuna maitokaapissa, jonne suuntasin 1,5h yöunilla. Että sellaista...

Joulua edeltäneen viikonlopun vietin lippukuntamme perinteisellä jouluretkellä Kiljavalla. S oli etsivä Nuusku Hund, kuten asustuksesta huomaa. Sain myös hyvät naurut, kun pikkusisko sekä S&T laitettiin antamaan vaeltajalupaus, hähää. Villit tanssimuuvit jäivät tällä kertaa discossa multa väliin superväsymyksen ja entisen lpkj:n neuvojenannon vuoksi.

Sitten olikin jo joulu ! Aatonaaton ja aaton vietin perinteisesti töissä, ja tällä kertaa kauppiaan läväisemä 10h työvuoro aatonaattona imi viimeisetkin mehut irti tästä tytöstä. Jouluaattona suuntasimme töiden jälkeen ämmille Töölöön joulupuurolle, jossa oli koolla koko isän puolen lähisuku. Olin saanut itselleni vapaasyöntipäivän jouluaatolle, joten olin onnessani kaikista jouluherkuista joita sain napaani ahtaa.

Jep, ja kyllähän sitä ruokaa upposi. Aattoillan vietimme ihan oman perheen kesken kotona Soukassa. Mulle nuo jouluruuat tosin aiheutti jäätävän pallomahan ja vatsakivun. Kun ruokavaliosta on karsittu kaikki maitotuotteet, rasva, sokeri ja valkoiset viljat voitte vaan kuvitella sen turvotuksen ja vatsanväänteiden määrän. Mutta oli kyllä sen arvoista !  Joulupäivänä ja Tapanina raahasin omia eväitäni milloin minnekin muiden syödessä herkkuruokia. Vähän ärsytti, mutta enemmän se ärsyttää nyt täällä Savonlinnassa mummin patojen äärellä. Mummi-raukka kun luuli, että voin joulunaikaan syödä mitä haluan ja olikin sitten varannut mun lempiruokia tänne oikein urakalla... 

Joulupäivänä kävimme viemässä äijille kynttilän Hietaniemen hautausmaalle ennen joulupäivän ateriaa kummitytön perheellä. Homma piti alunperin hoitaa jo jouluaattona, mutta sade masensi meitä sillon niin paljon, että se siirrettiin sitten seuraavalle päivälle. Itse asiassa äiti ja iskä ovat tällä hetkellä äijin haudalla Savonrannalla siistimässä sitä.


Perjantaina työpäiväni jälkeen ajeltiin siis vanhempien kanssa Savonlinnaan mummille ja ukille. Täällä olenkin sitten käynyt salilla ja alennusmyynneissä, ollut tekemättä mitään ja eilen toimin vanhempieni kuskina kun käytiin kummini luona vierailulla. 

2 kommenttia:

Veeris kirjoitti...

Kivoi kuvei hei.........

Pihlis kirjoitti...

eiks oo hei ! joulu on kiva ja v eteerinen !