Jumppatyttöjä


Kummityttöni harrastaa rytmistä voimistelua, ja viime lauantaina oli voimisteluseuran joulunäytös. Tällä kertaa näytöksen teemana oli Viidakkokirja, ja moni Disneyn leffastakin tuttu biisi kajahti ilmoille pienten ja vähän isompien jumppareiden loikkiessa ympäri esiintymislavaa ja venyessä mitä ihmeellisimpiin asentoihin.

 Kummityttöni jumpparyhmä esitti pieniä pythoneita, alla olevassa kuvassa L on toinen vasemmalta.Henkilökohtaisesti mulla ei riitä ymmärrys siihen, miten jotkut ihmiset taipuvat kolminkerroin, kun itseä sattuu katsoa kummitytön jumppailuja kylmiltäänkin. Vaikka itse harrastinkin sirkusta suhteellisen pitkään, en päässyt ikinä lähellekään lattiaa spagaatissa. Kummityttö sen sijaan venyttelee spagaattia jo etummainen jalka korokkeella...


Parasta antia kummitytön esityksen jälkeen Viidakkokirjassa oli kuitenkin tämä karhuperhe-esitys. Nauroin vedet silmissä yhdelle karhunpojalle, joka päätti vetää ihan omaa showtaan esiintymistilanteessa. Siinä olikin isällä hommia, kun poika heittäytyikin täysin veteläksi roikkumaan isän käden jatkoksi eikä suostunut tekemään sitten mitään, mitä olisi pitänyt. Myös kaatuilevat ja koreografiat unohtavat lapset olivat suloisia. Osa palloili välillä ihan missä sattuu ja vilkutteli äideille katsomoon, kun olisi pitänyt esimerkiksi seistä rivissä tekemässä vaakaa.


Esityksen jälkeen kävin tietenkin moikkailemassa jumppatytsyä, mutta kavereiden joukossa piti näyttää vähän coolimmalta. Halit kuitenkin sain, ja sitten pitikin jo kiitää syömään eväitä esitysten välissä. Onneksi pikkutyttö on kuitenkin kotioloissa ja kahdenkeskeistä aikaa vietettäessä vielä kummin kulta, eikä kummi ole mikään nolo, hävettävä vanhus ;)Ei kommentteja: