Joulukuun jeejee-jutut

Niin se joulukuu taas hujahti. Treenien osalta se meni täysin plörinäksi, opintojen osalta sain oikeasti jotain aikaankin ja lisäksi tein reippaasti töitä. Ja "lomailin". Mua kalvaa edelleenkin vaan niin suunnattomasti toi pimeys ja musta maa, lunta tänne ja heti ! Voin vannoa, että jos olis lunta ja pakkasta, niin olisin pirteämpi ja aikaansaavempi. Koska saisin käyttää mun untuvatakkia ja UGGeja.
Lempikappale:

Lempivaate:
Lempivaatteeksi joulukuussa valikoitui uusi Henri Lloydin neulemekko. Niin pehmeä, niin lämmin ja niin mukava. Ja ennen kaikkea siisti ! Ei paljoa vaatinut MPKK-aamuina tälläytyminen kun ton vetäisi päälle. Hinta kirpaisi, mutta sijoitus oli kyllä joka sentin arvoinen !

Lempiasuste:


Lempiasusteeksi kiilasi loppusuoralla S:n, T:n ja pikkusiskon joululahja: korallin värinen Mini-Kånken ! Oivoi olet suloinen ja käytännöllinen ja pidän sinusta paljon !
Lempikosmetiikka:

Lempparikosmetiikkaa joulukuussa pääsee edustamaan uusi The Body Shopin käsirasva. Tuoksuu joululle ! Mun kesällä polttamat kädet kuivuu jostain syystä kamalalle korpulle kun on vähänkin kylmempi, joten käsirasvat on nyt päässyt tehokäyttöön.

Lempiostos:

Omenaperheeni karttui joulukuussa uudella jäsenellä, kun joukkoon liittyi iPad Air. Nyt siihen on sitten hankittu kaiken maailman härpäkkeet ja suojat ja tarrat ja kotelot ja ja ja.... Sarjassamme materialismionnelisuus....


Lempiesine:


Lempiesineenikin löytyi joululahjojen joukosta. Ämmiltä sain itselleni sen himoitsemani paperipussin.

Lempitekeminen:
Ruotsinlaivamuuvit. Joulukuussa pääsin tanssahtelemaan useampaan otteeseen, joten näille oli todella käyttöä. Ja voi että, olinkin jo unohtanut miten ihanaa on vaan tanssia monta tuntia. Miettimättä sitä miten urpolta näyttää. Koska sitä me V:n ja H:n kanssa välillä harrastetaan. Onneksi H:n kanssa on tammikuussa tiedossa oikeita ruotsinlaivamuuveja villillä bileristeilyllä.

Ei kommentteja: