Tedarihirmut

Ollaan H:n kanssa kuluneella viikolla osoitettu mieletöntä omistautumista omia aineopintojamme kohtaan. "Tällä viikolla ollaan joka aamu ysiltä kirjastossa" -uho ei toteutunut kertaakaan, mutta onneksemme selvisimme kuitenkin keskiviikkona yhdeksäksi Santahaminaan. H tosin myöhästyi silloinkin bussista.

Tenttiinluku muutenkin kangisteli oikein urakalla, kun koko ajan keksi muuta tekemistä. Eikä se jälleen kerran tenttikirjasta esiin ponnahtanut Hobbes (tai näin kavereiden kesken Hopsu) oikein sytyttänyt. Joten kerta toisensa jälkeen löysin itseni joko shoppailemasta, syömästä, tuijottamasta telkkaria tai netin syövereistä. Lukeminenhan pitää lopettaa joka ilta kymmenen aikaan (mutta nukkumaan silloin ei mennä), ja aamulla sitten nukutaan herätyksen ohi. Reilusti. Lisäksi asiaan luonnollisesti kuuluu tenttiahdistuksen jakaminen some-kanavien välityksellä H:n kanssa. Ja Hopsun sekä tedarien kiroaminen alimpaan helvettiin.

Niin, ja kerrankin kun sinne kirjastoon raahautuu, niin eikös siinä nenän edessä ole jonkinnäköinen läheisyyssyndroomasta kärsivä iilimatotyttö. Tai 10 minuutin ajan tavaroitaan pakkaileva ja rapisutteleva teologiopiskelija. Tai muuten vaan kultakalan keskittymiskyvyllä varustettu lukukaveri. 

Onneksi päiviä on saapunut piristämään niin aurinko kuin netistä tehdyt kynsilakkatilauksetkin. Treeni takkuaa taas pahasti, mutta siihenkin on tulossa ensi viikolla muutos alkavan CrossFit-kurssin muodossa.


3 kommenttia:

hanna kirjoitti...

Aloitin mun luentopäiväkirjan! Siinä lukee nyt kokonaista yksi lausetta: Länsimaisen sotahistorian aikana kuva sodankäynnistä on kehittynyt paljon.

Nyt voin ilosesti jättää asian maaliskuulle koska aloitettu ja suunniteltuhan on jo 75%

hanna kirjoitti...

PS OLINKO MÄ TOI KULTAKALA MUKA :=

Pihlis kirjoitti...

oh ! oppimispäiväkirjaa on ihan turha jatkaa tota pidemmälle viel ku oppimiskokemuski on viel ihan kesken ! kapteenit voi vielä täysin muuttaa sen tässä seuraavan kuun aikana.

kultakalan piirteitä löytyi niin allekirjoittaneesta kuin neiti keväästäkin !