Tammikuun TOP-8

Vähän nyt kieltämättä venähti tämän neidin kuukausikatsaus, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ! Tammikuu oli mun mielestä ihan kökkö kuukausi synttäreistä huolimatta, kun mikään ei tuntunut sujuvan ja kaikki tökki. Mutta oli siinä kuitenkin niiiiin paljon positiivistakin.

Lempikappale


Lempikosmetiikka


MACin kulmatussi, jumalan lahja ihmiskunnalle. Kyllä aamut nopeutuu ja kulmien siistiminen ja piirtäminen helpottuu tän avulla. Tussilla vedän reunat ja täytän vähän, vakkariluomivärillä sitten vähän vielä tummennan. 

Lempiostos
Mieli tekis sanoa tähän vujumekko, mutta koska en halua paljastaa sitä ennen vujuja niin sanotaan sitten mun synttärilahja itselleni: Ted Bakerin mustat korkkarit

Lempiruoka


HRC:n sienihampurilainen. Oi ja voi miten maistuikaan hyvältä ! Puhumattakaan niistä ranskiksista. Ja ketsupista. Ja sinapista. Eikun ehkä sittenkin laivan buffassa syöty mäti. Tai jälkkärit. Tai Bakverketin vadelmajogurtti kardemummalla. Tai Muffin Bakeryn cheesecake-brownie -muffinssi. Tai...

 Tammikuussa. Söin. Paljon. Kaikkea.

Lempiesine
H:lta joulu/synttärilahjaksi saatu Vitriini.

Lempitekeminen

Laatuaika ystävien kanssa. Vaikka ne saattoikin olla lyhyitä hetkiä kahvilla yliopistolla. Tai bussimatkoja Santikseen. Tai pikaista lounasta HRC:ssa. Tai vaikka sitten se bileristeily, sohvalla juotu tee tai vujumekon metsästys.

Lempilakka

Ruotsinlaivalta kotiutettu Essien Tour de Finance. Tää pinkki on just mun sävy eikä melkein !

Lempparimatkakohde

Stockholm.

Ei kommentteja: