Helmikuun hitit

Koko maaliskuun alku meni mulla lievässä kandistressissä. Ja kun sen sain sitten ekan viikon jälkeen pois päiväjärjestyksestä, meni mun aivot jollekin off-modelle. Tässä onkin sitten kohta 2 viikkoa menty sellaisessa transsissa, etten saa aikaan mitään. Yhtenä päivänä meinasin jäädä auton alle ja viime viikolla menin jumppaan myöhässä kun olin kattonut väärän päivän aikataulua. Niin, siksi tää helmikuun kuukausikatsauskin tulee tälleen öö puoli kuukautta myöhässä?

Lempikappale


LempivaateOnko vähän noloa sanoa, että lempivaatteeni helmikuussa olivat treenitrikoot? No, mutta ne oikeasti oli.

Lempiasuste


Palkintolaukkuni, LV:n Neverfull. Tuosta haaveiltiin niin pitkään, että välillä loppui jo usko sen saamisen kanssa. Onnekseni sekin tavoite saavutettiin, hieman yllättäen tosin.

Lempikosmetiikka


Tragedia rohtuneet huulet senkun jatkuu vaan eikä loppua näy. Viime viikolla otin käyttöön järeämmät aseet hydrokortisonin muodossa, mutta helmikuu mentiin vielä miljoonan eli huulirasvan sekakäytöllä. Koska jos yhtä käyttää pidempään, niin huulet tottuu siihen.

Lempiostos


Mulla on kulkenut laukun pohjalla miljoona pikkutavaraa huulirasvoista puuteripaperiin, hiuspinneihin, aurinkolaseihin ja pumpulipuikkoihin. Viime kuussa otin itseäni niskasta kiinni ja ostin itselleni laukkuihin kulkevan pikkupussukan, johon olen nyt sitten laittanut kaiken pikkusälän. Ja elämä helpottui kertaheitolla, kun niitä tavaroita ei tarvitse tonkia laukun pohjalta. 

Lempiesine


Niken vesipullo. Vaikka se onkin iso ja vähän epäkätevä, niin on se silti niin hyvä. Ja kätevä.

LempiruokaRuokavaliooni palasi avokado. Ja voi kuinka sitä olinkaan kaivannut.

Lempitekeminen

Vanhojen kuvien selailu oli helmikuussa aika kova juttu. Lopputuloksena oli aina joko maailman suurin häpeän tunne tai sitten päivän naurut. Ylläolevasta kuvasta sain jälkimmäiset. Kaljakeiju-H:n ja V:n kanssa VOO:n pikkujouluristeilullä marraskuussa 2011. Kaljakeijuilua parhaimmillaan.

Ei kommentteja: