Matkakuumeilua

Viime vuonna reissutarpeeni ei täyttynyt lähimaillekaan. Vaihdosta johtuen reissusaldo jäi Oslon ja Dubrovnikin sekä muutaman Tallinnan-reissun takia lähes miinukselle. Kun mieli tekee maailmalle, pitää se myös toteuttaa. Muuten sekoaa eikä jaksa yhtään mitään.

Reissutarpeeni tulee nyt onneksi kevään osalta tyydytettyä. Toukokuussa kipitän Helsinki-Vantaalle kahteen kertaan vaihtaakseni maisemaa. Vapun jälkeisellä viikolla suuntaan V:n kanssa viettämään jo perinteistä B&S -reissua Dubliniin. Toivottavasti tällä kertaa emme joudu pitkäkyntisten uhreiksi ja saarivaltion kyseenalainen sää suosii meitä. Kyseessä on osittainen kandipalkintomatkani, tavoitteena olisikin tuohon mennessä suorittaa kaikki tentit pois alta ja vain odotella kandin papereiden tipahtamista.


Viikon Suomessa palloiltuani ja matkalaukun (ehkä) purettuani suuntaankin Lissabonin lämpöön pikkusiskon kanssa. Aiemmin en ole siskon kanssa kahdestaan reissannut, jos pikaista Uppsalan-visiittiä ei lasketa. Katsotaan kauanko menee, että toiselta palaa pinna... Pikkusisko kun nyt on enemmän shoppailu- ja rantalomatyyppiä, kun allekirjoittanut puolestaan tykkää koluta kaikki pikkukujat ja museot läpi.

Nyt otetaankin vastaan kaikki matkavinkit ! Jotain ehdottomia must see & must do -juttuja ?

2 kommenttia:

hanna kirjoitti...

http://neitikevat.blogspot.co.uk/2013/03/emerald-city.html

Toivottavasti toukokuussa on lämmintä jo, koska melkein ainoa asia, jonka muistan on vitun_liian_kylmä_tuuli. Kandee käydä pubilounaalla ja tuolla Trinityn kirjastossa.

http://neitikevat.blogspot.co.uk/2013/11/lissabon.html

Leivonnaiset ja toi jätskibaaari. Jos et haluu noita miljardin kalorin pastel de natoja niin lupaa, että meette tonne jätskibaariin!!!

Pihlis kirjoitti...

kiitos muru !
miljardin kalorin leivokset jätän ehkä itse väliin, mutta pikkusisko varmaan vaatii niitä. joten jätskit on sit mun alaa !