Thursday's snapshots

1. Uudeksi lemppariaamupalaksi muodostunut protskupannari marjoilla, banskulla ja soijajogurtilla. Katotaan vaan kauanko tää herkku mun ruokavaliossa säilyy.
2.-3. Aamukoomailun (joka kesti taas puoli päivää) jälkeen kävin tenttikirjojen kimppuun. Sitä iloa ei tosin tuntia pidempään kestänyt, kun posti toi mukanaan lisää ah-niin-mukavaa paperipartiota. Viimeisestä kolmesta viikosta oon rehellisesti sanottuna viettänyt varmaan 80% ajastani joko puhelimessa, netissä tai kokouksissa partiohommia hoitaen.
4. Ennen salille suuntaamista söin todellista herkkua: purkkitonnikalaa, tomaattia ja paprikaa. Ja kilo sitruunapippuria.

1.-3. Salilla luvassa oli rinta-selkätreeni. Aamun laiskottelun seurauksena sain treenailla lippis päässä. Sali onneksi oli tyhjä. Suklaanmakuinen hera loppui toissaviikolla, nyt yritetään sitten saada vaniljaherapurkin sisältö alas vaikka väkisin ennen uuden pönikän tilaamista.
4. Koska aamu venähti, venähti salille lähteminen. Ja koska salille lähteminen venähti, tuli vähän kiire. Toisella kädellä meikkasin, toisella lapoin suuhuni maailman kuivinta päivällistä: täysjyväcouscousta, broileria ja salaatinlehtiä.

Tänä vuonna Kerttu-joukkueemme oli vajaamiehitetty Lady K:n seikkaillessa Englannissa ja Kaljakeiju-H:n meditoidessa ties missä. V:n kanssa napattiin mukaan pikkusisko, joka sai keijukokelaan tittelin käyttöönsä. Illan aikana oli tarkoitus tehdä selvitys siitä, onko pikkusiskosta mahdollisesti ainesta täyspäiväiseksi Kaljakeijujen jäseneksi. 

Sää yllätti meidät tosin täysin. Kertussa kuuluu olla kevät: kevättakeissa ja conssuissa liihotetaan siivet selässä baarista toiseen. Eilen saatiinkiin kahlata nilkkaan asti ulottuvassa loskalumessa ja räntää satoi vaakatasossa. Sillä seurauksella, että allekirjoittaneen silmämeikit oli poskilla jo ennen lähtöön pääsemistä.

Illan aikana kehiteltiin Kaljakeijujen säännöt. Lisäksi V ja pikkusisko aloittivat toisessa baarissa kisailun: jokaisesta baarista muisto mukaan ! Allekirjoittanut meni pepsi max -linjalla aamujumppien ja muka terveellisten elämäntapojen varjolla.

Ja niin, kuinka siinä kävikään.... Tyttöjen mukaan tarttui muun muassa n. miljoona lasinalusta, tulitikkuaski, shottilaseja, tuoppi, viskilasi, liitu, NHL-lehti (jonka välissä ylläribonuksena tuli myös F1-lehti!) ja Aku Ankka. Mutta voittajaksi kruunattiin kuitenkin pikkusisko, joka päätti viimeisestä baarista irroittaa itselleen naistenvessan käsisuihkun....................................... Niin, ja se vei myös V:n rakkaimman aarteen, Merivoimat-kynän.

Selvisimme kaikesta huolimatta jatkopaikalle tanssahtelemaan villisti. Kerrankin oli hyvä dj ! Viimeisen ratikan odottaminen Rautatieaseman ratikkapysäkillä ei tosin loskapaskan keskellä ollut kovinkaan mukavaa.


Ei kommentteja: