Maaliskuun lempparit

Maaliskuu meni kyllä ihan sumussa ! Välillä havahduin siihen, että aurinko porotti kirkkaalta taivaalta tai vaihtoehtoisesti räntää satoi vaakatasossa. Alkukuun väänsin itku silmässä kandia, loppukuun yritin takoa viimeisiä tenttejä. Palasin kolmen viikon tauon jälkeen töihin, ihan vain todetakseni ettei pää enää kestä sitä kauaa. Mutta maaliskuun lempparit !

LempivaateWr. Up:in Freddyt. Ne kuuluisat peppuhousut. Kotiutiutin niitä BodyActionilta kaksin kappalein poikaystävän kommentoitua, että pillifarkkuni eivät olleet kireitä nähneetkään. Tosin en nyt tiedä tekeekö noi mun takapuolelle ihmeitä, kun ei mulla sellaista näköjään oo...

LempiasusteAurinko, ihanaa kun palasit !

LempikosmetiikkaMaaliskuussa kunnostauduin kynsienlakkaajana. Siis ihan oikeasti, mulla saattoi parhaimmillaan olla jopa kolme eri lakkausta viikon sisään. Mutta sitten palasin töihin, ja tällä hetkellä mulla ei oo kynsiä ollenkaan...

LempiostosGantin college. No ei, oikeesti ne Freddyt. En vaan viitti laittaa kuvaa takapuolestani kahteen kertaan. Mut on se collegekin kiva, itse asiassa tykkään käyttää sitä noiden Freddyjen kanssa !

LempiruokaSoijajogurtin avulla mä pääsin eroon kandin kirjoittamisen aikana hankkimastani sokerikoukusta. Ja enää ei tee yhtään mieli mitään "kiellettyä" kun saan mussuttaa jogurttia aamu- ja välipalalla.

LempitekeminenJalkapäivä salilla. Mulla on siihen todella voimakas viha-rakkaussuhde: jalkapäivä on aina se milloin tekis mieli skipata sali kokonaan ja jäädä kotiin makaamaan vaan sohvalle. Ja joka ikisen liikkeen aikana lasken päässäni "enää kolme liikettä tän jälkeen ja sit loppuu", "enää yks sarja ja sit vika liike" tai "vika sarja vielä" vaikka oikeesti teen fyysistä kuolemaa. Mutta se siinä treenissä on kyllä parasta, kun saa poltettua ittensä oikeesti niin loppuun.

2 kommenttia:

Kailla kirjoitti...

hyvin alkaa maaliskuun lemmparit marraskuulla ! ;DDD

Pihlis kirjoitti...

ahahaha taidan olla edelleen sumussa :DDDDD