Vielä viikko


Viime päivinä on ollut useammin kuin kerran se fiilis, että haluaisi vaan mennä peiton alle eikä nousta sieltä ylös. Auringosta ja mielettömästä säästä huolimatta. Viimeisille viikoille kasaantuneet tentit ja kurssityö-DL:ät painavat pahasti päälle (mitäs jätin viimetippaan) puhumattakaan kasautuvista partiohommista. Vuorokaudesta alkaa loppua tunnit ja mun viikosta alkaa loppua vuorokaudet. Onneksi ensi viikolla on vappu. Ja voin edes kahdeksi päiväksi unohtaa kaikki koulu- ja partiohommat. Koska eihän ne siihen lopu, vaikka niin luulisi.

Ja koska mikään ei ole niin kivaa kuin a) vappu b) ystävät ja c) vanhojen muistelu, niin tarjolla on postauksen täydeltä vappukuvamateriaalia vuosilta 2011, 2012 sekä 2013. Itse saatte sitten päätellä mikä on miltäkin vuodelta, ja mitä näissä Valborgskaoksissa tapahtui. Koska menoa ja meinikiä ei niistä ainakaan ole puuttunut.
Tänä vuonna otimme V:n kanssa opiksemme ja ostimme liput KY:n wappubileisiin Kaivolle. Eipähän tarvitse sitten käyttää epäilyttäviä keinoja sisäänpääsyn eteen. Luvassa on lisäksi tietystin VOO:n PreWappua, Mantan lakitusta sekä vappupäivän piknikiä. Tuolloin aiommekin H:n kanssa tehdä hyvin suunnitellun, taktisen iskun Sotatieteelliseen vappuun. Mutta aiemmista vapuista poiketen, aion noudattaa tätä:

1 kommentti:

hanna kirjoitti...

oho oonpä mä ollut blondi 2012 o_O ja hei mulla onki virallinen fb-kutsu sotavappuun niin voidaan ihan legitisti mennä sinne peeloilemaan!